U bevindt zich hier: Delta-star.nl -> Nieuws ->

Nieuwe zenderset SVPBM

Samen met onze Spaanse partner en leverancier SVPBM lanceren wij een nieuwe camerazender-set. Met de zeer lage delay en ongekende beeldkwaliteit is dit een mooie aanvulling in ons assortiment. De set maakt gebruik van bekende NEL encoders en decoders, een chipset van NTT Electronics.

SVPBM zender HDT-02

Deze robuuste SD / HD camerazender heeft een gigantisch breed frequentiespectrum waardoor deze op frequenties van 1 GHz tot en met 6.4 GHz kan werken. Door zowel SDI en HDMI ingangen is deze set uiterst flexibel. Het feit dat deze zender naast DVB-T en DVB-T2 modulatie ook DVB-S en S2 kan moduleren, maakt het een unieke oplossing die ook als SNG encoder kan worden ingezet. Met dit brede scala aan opties is de zender in formaat niet veel groter dan een accu gebleven en kan met een V-mount bracket eenvoudig op de meeste camera\[1]s worden ingezet.

SVBMB receiver/decoder HDR-106

Bij deze set hoort de opvallend kleine HDR-106 receiver/decoder. Dit apparaat is opvallend praktisch gemaakt met bijvoorbeeld het kleine videoscherm aan de voorzijde en eenvoudige antenne-status uitlezing. Slechts 1 HE hoog en 25 centimeter diep en de ontvanger kan ook overweg met laagspanning tussen de 11 en 36 Volt. Behalve de 6-voudige diversity en 4 professionele DVB-S2 satelliettuners heeft deze ook de benodigde uitgangen als 2x SDI en HDMI en zowel analoog als digitaal audio. Naast de IP uitgang waarmee het signaal, na ontvangst, verder gestreamd kan worden, heeft de ontvanger ook een IP ingang met ProMPEG FEC.

Maak snel een vrijblijvende afspraak voor demo.