U bevindt zich hier: Delta-star.nl -> Rental -> DVB-T

Rental - DVB-T

Voor distributie van een digitaal videosignaal heeft Delta Star diverse oplossingen in DVB-T zenders en receivers. We kunnen zowel in SD als HD een eigen DVB-T kanaal opzetten, we kennen dit in Nederland als Digitenne. Onze receivers kunnen zowel MPEG-2 als MPEG-4 decoderen en hebben video, HDMI en HD-SDI uit. Elke receiver kan een HD-signaal weergeven in zowel HD als SD.


Meerdere kanalen kunnen we verspreiden en samenvoegen (remux). Per scherm kan er dan een programma gekozen worden. Ook is het mogelijk een multiview mee te sturen of een extra infocast-kanaal. Delta Star zorgt voor zowel MPEG-2/MPEG-4 encoder, zender, antennes en filters alsook de receivers met eventueel externe antennes.


Speciaal voor deze toepassingen heeft Delta Star een specifieke antenne ontwikkeld, deze is logaritmisch periodiek. We hebben meerdere zenders en kunnen een vermogen maken variërend van 10 Watt of 150 Watt tot 1 kWatt ERP.


Specifiek voor deze toepassing is een extra analyser aangeschaft. Omdat deze portable is kan het traject met een kleine antenne geïnspecteerd worden op de ontvangstkwaliteit. Delta Star levert en installeert de installatie en draagt zorg voor de benodigde machtigingen.


Segment- en paneelantennes


Vaak staat bij een evenement de zender niet in het midden maar ergens aan de zijkant, daarvoor kan Delta Star segment- en paneelantennes inzetten. Het signaal wordt op deze manier het meest optimaal verzonden. Afhankelijk van de locatie kunnen wij meerdere zendantennes koppelen om specifieke gebieden te dekken. Met de ROVER HD ProTAB, een professionele broadcast analyser, kunnen we gedetailleerd het signaal vooraf al controleren.


Toepassingen: Ideaal voor de distributie bij events, beurzen, sportevenementen etc.


Merken waarmee we werken: Tandberg, Ericsson, Rohde & Schwarz, Hirschmann, Kathrein, Huber & Suhner


André Rieu Vrijthof-concerten 2013